About Me

My photo
Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Assalamualaikum... Namaku Mashitah Othman. I will always be the follower of Allah S.W.T. and Rasulullah S.A.W... Menulis itu salah satu hobi dan minat. Sekadar berkongsi pendapat dan perasaan. #Cerkon itu ialah 'Cerita Kontot' macam Cerpen ( Cerita Pendek )...

29 September 2013

Besar dah dia...

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum... Semalam, yakni pada 28 September (Sabtu) ialah hari ulang tahun kelahiran anak buah ku iaitu Ali Zahra... Alhamdulillah, sekarang beliau dah 5 tahun... Makin besar, makin comel dan makin adorable... Hihihi... Dan paling penting, gedik macam selalu! Hahaha... 

Seronok bila tengok family berkumpul, baca doa selamat dan melihat telatah anak-anak buahku yang lincah dan tak reti duduk diam... Penat Achu dia melayan! Huhu... Cari nahas nak layan diorang... Haaa... Tanggunglah sendirik! 

Malas nak taip pepanjang... Bile terfikirkan diorang jadi pening... Same pening dengan time melayan anak-anak buah tu... Sabor jelah ye... 

So, aku sempat rakam video Si Alia dan sepupu-sepapatnye...



video


Dan... Akhirnya.... Pesanan dari Alia sendiri...

video
Haahah... Wish 10 hari sebelum birthday dia... ^^



Nota kaki : Wah, nampaknya kami berkongsi bulan kelahiran yang sama... Abang Razin pun same... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...